Ka Pu Nupui Ka Lu

Ka nupui duhzawng Part -1 ah khan Ka nupui tur chu engtiang mi nge,engtiang rilru pu nge,eng ang hmelpu nge tih zawng zawng kan lepse tawh a. Biaktluangi Hmar (Pic is just a pic! ) - H. 2016 Nilaini a mual min liamsan takah hian, nikuma ka lo chibai ve hman hlauh kha ka lawm a, hun hlu leh duhawm tak a ni. May ni 13 leh ni 20 kha ka rawn 'KA HUANG' lo a, ka lu a hai deuh vang bakah ZALEN chhiartute hian an lo ning riau tawh mai ang a, ka'n enchhin teh ang tih thuhla vang lek a nia. Pathianin mal a sawm zel ang. Ka rose par khawi en tur chu ka hmu ta hauh lo mai, hrilh a hai duh kher mai. Ka lu hi a kek tawh a, ka lu lei hi a la na reng a ni. Ka pu hi ka pi te khua a transfer a nih thu, chuta tanga ka pi nena inhre chho ta an nih thu te, ka pu an kherh thluk theih nana an chhungkua mai ni lo, an ni pasala unaupa nupui nau, mi ang mang lo Vuttai te chena thahnem an ngaihzia te, bai thak arva leh thlai hnephnawl chena ka pu tan an phalraizia chu kan hriat phak loh thil a ni a. Osmand Daniel Hindi a mik a mak pawh hre eih lovin Khagaria, Bihar State-a District pakhat khawpui hi kan chhungkuain 2011 January thla khan kan lut a. HEADMASTER NUPUI-1 KA THAWHNA RAM Hetiang chanchin sawi hi ka hnathawh nen pawh a inhmeh chiah lova. Pu Liankhuma in kawtah innghahkhawm tur a ni, YMA memberte tlawmngai taka thawkchhuak leh turin kan han inngen leh a ni e" a rawn ti vau vau a. Ka ngaidan mai mai nge ni, hetia Pathian malsawmna changa nupui fanaute kan han nei ve takah hian mal riau hian a inhria ni hian ka hre tlat a. Hang lam, dar pharh hlai leh sek ve tak, sang lem lo, hmai tlang hriam lam ka ni a. Ka lu thak lo pui chu ka hiat a, sawi tur reng reng ka hre lo. Adama chuan a hlim êm avângin: "Hei zet chu ka ruh ang ruh neia, ka tisa ang tisa nei ngei chu a ni. Lalsangzuala (L) Ex. Nutei Tuahzo Chhakchhuak. Ka pian hian ka nu leh pa te hi an innei lo a, sawn ka ni anih chu. Pu, Lal Ro Mawi : Tv. KAWMTHLANG PA NEN. May 6 2012 (Sunday) tlai dar 4 ah khan ka pa Upa K. Song (Saw Eh Ka Lu Htoo ลิขสิทธิ์Ho Min Oh Saw Ka Tu Pu 30/12/2018 ดาวน์โหลดผ่าน*888 หรือ โทร 094-7834415 You Tube :https://www. Ka suangtuahna chu a vak vel ruai ruai a, ka hrethiam ta, ka hrethiam ta. Zawhna: Ka pu, kum 30 mi ka ni a, hun rei deuh hlek atang khan lu na ka nei thin a. Nikhua a lo rei a, lehkha te zir zelin Seoul University atang chuan ka inzirchhuak ta. Govt driver ka ni a, ka pute in hnuaiah ka khawsa ve a. Amau sung pan ka nu Niang Za Go, Suangzang khua, Tedim pan kigamla lo ah 1926 kumin piang hi. Welcome to Putchhuak !. In dona chu Lalpa indona a ni si a, Lalpa chuan nangni ho hi ka kutah min pe dawn a ni. Ani pui te reuh hian Dan hi a ma siam a ni lo tih hi a hre chiang ve a,Lal Isua'n "Tih ziak a ni" a tih khah a vawng viau in ka hria. In hnit hlawp hlawp chung chuan "aaaa. Aw ngaihno bei tak hian a rawn chhang a. Ka chhiar nasa hle a ni tih erawh ka sawilang duh a, in awihloh chuan ka nupui pawh in zawt thei ang. Mahse tirhkoh Paula khan, 'Pasal chuan a nupui ma suh se' tiin Korinth thawnkhat, bung 7 chang 11 ah khan a sawi a. Tian sheng li zhi nan zi qi ke xi chi sha wo dou bu ni 努力 我要努力 我要变成万人迷 nu li wo yao nu li wo yao bian cheng wan ren mi wow ~~~~~ 卡路里卡路里卡路. tunah chuan ka pi nuzawni renthlei nen thlan insi rial a phum anni a, ka pi hi 1969 a boral tawh mah ni se south vanlaiphai khuaten an lo hauhsak avangin hetianga awm thei chauh ani. Ka kawrlum ka ha a, ka chhuak vat a kawngka bula ka pu tiang tun chu ka hum a ka chhuak ta a. Nu Ngurtei hi Pa Vanneia ai mah pawh khan a nelawm tihna ka nei. Kan han sawichhuah nikhua hian 'nupui nei hun' tawh hi chuan a inhria a,amah chauh ni lo khawtlang pawhin nupui nei rual niin an hmu vek bawk a. CLICK HERE Chibai le - Ka blog i rawn tlawh avangin ka lawm e,in hmel hriat tirna tlem ka han tarlang ange, Kum 2017 october ni 21 khan KA HRIAT RUKTE I TAN tiin blog hi ka din ve rawih mai a, ka thiamloin ka bo hle nghe nghe ani, amaherawh chu mithiam zawk te blog te tlawh in ka in zir chho ve zel a, hma pawh ka sawn hle ani. Tap chungin khawvel ka hmachhawn tan a, hlimna karah tap chung bawkin hun ka chhiar liam leh a, hlim taka khawvel chhuahsan erawh ka la inbeisei fàn a. Thu leh hlaziak a han chhiar a han ziak tam mi kani lemlo a, chuvang chuan chhiar dan tawk erawh chu in thiam a ngai vet hung a. Ka Pu Nupui Ka Lu. Ka thu chhiar nuam tih loh tak, chhiar loh ka phal si loh a ni; a mi khawih a dang zar mai ka ti. A hnu ah tlawhna remchang a awm loh avangin ka tifuh viau. Ani lahin an nu ai chuan a thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. Pu Hawla farnu Pi Lalthannguri pasal kha ka pa pu (uncle) fapa Pu R. 2014 zingkara Pi Zokhumi, Pu J. Anni nupa an thih taswh chuan an rokhawmtu ziding ber chuan a ei ang. Ka tawngtai ve zeuh zeuh hotupa :-)) tam tak hian tawngtai hi kan ngai serious leh lutuk emaw ni chu aw ka ti thin. pahnih chiah kan nit a anih chu. Chhiar tawh tih pawh a awm thei meuh lo. Power Supply kan nei lo bik: Manipur khawpui, Imphal-ah meuh pawh SP lo ni tawh leh an khuaah Kohhran Upa, hausa ve tawk takin kan venga concrete building sak sa lian tak, man to taka a leiah, kaw khat luahin ka nupui leh fanu te nen, kan pathumin kan cheng ve rai rai a. Fapa mal neihchhun nupui nei tur ka nih vâng nge, ka pa paw'n ran lu kima lawm a tum thu min hrilh zauh nghe nghe. Confession #1461 "Ka lo insawi ve thuai tangkaipui an awm tak in. Song (Saw Eh Ka Lu Htoo ลิขสิทธิ์Ho Min Oh Saw Ka Tu Pu 30/12/2018 ดาวน์โหลดผ่าน*888 หรือ โทร 094-7834415 You Tube :https://www. May 6 2012 (Sunday) tlai dar 4 ah khan ka pa Upa K. Phone ka dah chu ka harh kawk a,rilruah nuamlo tihna a rawn lut nghal a,ka nupui hmangaih tak lakah chuan ka rinawmlo chu ani ta reng mai!Rang deuhin ka tho a ka thawmhnaw ka ha sawk sawk a haw turin ka insiam nghal a. tunah chuan ka pi nuzawni renthlei nen thlan insi rial a phum anni a, ka pi hi 1969 a boral tawh mah ni se south vanlaiphai khuaten an lo hauhsak avangin hetianga awm thei chauh ani. Kei chuan i fanu hi ka duh loh vang ni lovin, nang pawhin i hriat angin kei chu nupui nei tawh ka ni a, fa pawh ka nei tawh nghe nghe asin,'' a ti a. Kawplai nei chung leh Nu/Pa ni chunga nula tlangval ngaihzawn ching te, nupui fanaute muthilh lai chuha nula chhaih ching te, mi nupui leh pasal an ni tih hre reng chunga mi chhungkaw tih chhiat hreh miah lo mihringte hi a tuartu tan chuan. 5-miler descends into the Haleakala Crater, circles the Ka Lu'u o ka 'O'o cinder cone, and showcases views of volcanic landscapes. Thihnaah pawh hetiang kher kher. Ma En in thahnem ngai taka biahalnak min rawn siammi cungah lawmthu ka chim duh a, a ruang cu, keimah ka chimtur leikap aimahin kan Khua Dawn hi Literature lei ah pawh hawi kan pawl ve ciah ciah mei, tih a lang a, media hmandan te kan thiam telh telh tih ka theihin kan nawmhnak a ni zual a ni. Ka mit a lak dan chu " Magnet in Iron a hip ang hiel" a nih. Pu Pualkhawia thinrim chuan, "Hetia chaw ei tha thei lo, mu tha thei lova awm reng mai chu ka kap dawn e, " a ti ta a. Tin, Ziba chuan,"Chibai ka buk tak zet che a ni; aw lalpa, ka pu, i mittlun zel ka tum ang e," a ti a. Chhiar tawh tih pawh a awm thei meuh lo. Tluanga,phone a sawi zawh vek theih pawh ani lo, khawngaih takin lo kal teh, a hrehawm e mai" a ti a. Ka pi room chu ka'n enkual thin a, kan tan bang lova a tawngtai thinna, mu chunga Pathian a biak melh melh thinna khum chu a ruak tawh a, kan chhungkaw tan a tawngtai tawh ngai dawn si lo. Kawmchar lamah thawm a awm avangin ka veh phei ta a, muangchanga ka phei chu lung ka chhuih a ka tlu chiang ngei mai. Ka Pu Nupui Ka Lu. Confession #2340. Tichuan ka lei a hawlh nal pur bak a, ka lik lu a ka chil hnawm hlek te nen muang changin ka dep tan ta a. Pu Hawla farnu Pi Lalthannguri pasal kha ka pa pu (uncle) fapa Pu R. Puipunnaa ka kal te, boruak inthlak danglam deuhah leh […] Posted in DOCTOR KA ZAWHNA Leave a comment. ] Ahranpa in bialpa han neih ka chak tawh lemlo. Tin, Abrahama chuan a. Hmeichhe hmasa ber a siam hnuah, "Adama hnênah a hruai" tih Bible chuan min hrilh a ni. lalnuntluanga chuan bawngkawn police station ah fir a thehlut:* _*-chhuantea chawngthu*_ vawiin dt. Ka nau leh thiantha K. Hetiang zan reha min rawn pantu chuan min mamawhna a nasa awm mang e tih ngaihtuah chungin ka tho a, kawngkhar ka va hawng a, ka phu zawk mai. Kum eng zat nge ka nulat tawh, tuna monu hi chu ka chhar kha niin ka hria; mahse kei chu ka la single --U SPI Puii hi chu a fel, hat pawh a ha; mahse a ui kawm lutuk hi a hmuhhar phah niin ka hria -Dawnga Inruk zana hiante hmangaihna avanga mi hmai sa ka han tawng chiah kha chuan nupui ruk awmzia ka hre chiah a ni, ka lo ru ve chhin hrim hrim. Anipawh alo thutak ve nghal, in cousin mah ila, ka star na che arei tawh, mita ini tur hi ka thik fe, ka kianga awm reng tur ka nupui nila ka ti asin. 5-miler descends into the Haleakala Crater, circles the Ka Lu'u o ka 'O'o cinder cone, and showcases views of volcanic landscapes. Nupui fanaute venghim tur hian wrestler/boxer nih kher a ngai lova, pa te reuhte te te hian an nupui fanaute chu him leh hlim takin an dah thei tlat a ni. Tukthuan kan kil lai a ni a, ka nu chuan chaw min khawrh pahin,"Vawiin chu kal ve lo mai la ka va ti deuh ee, I la damchiang silo a" a ti a. Part-2 na ah chuan tlemin hma kan sawn hret anga,innei thei turin enge ka beisei tih te kan chhut leh ang. "Neiha ka ni a, nupui nei lo ka ni; Neiha hian engmah neih ka neih loh avangin neih tlak ka ni lova. map of Ban Bu Ka Na Ko (Narathiwat region / Thailand), view from satellite. Eng emw ti lai atang khan a dam lo va, a na ang reng riau va, hun tha hi an chuh ve deuh a ni. Ka inbual zo ka phone ka han bih chuan ka number hriat ngai loh hian tum hnih ngawt min lo call niin. Ka hriat ngai loh lanu a nih avangin dil chhut takin a hming leh khua te, Singapore-a a awm tawh chen te leh eng vanga min call teh tlat nge a nih te ka zawt nghal a. Ka nupui fanaute Shillong lama an zin lai a lo ni kher a. A place where my feelings, point of views, whatever was kept in it. 2014 hian Zimpui khuaah Pu Thiangtea leh Pi Sawithangpuii ten hriak min thiha min tawngtai saka ka mittui a tla zawih zawih a, hmanah ka nuin min boral san lai khan ka lu chungah kut nghatin mal min sawm sela, a thu hril thiamna let 2 nei turin min tawngtai sak se ka ti rilru em em a, chutih lai chuan ka nu chu a hnuk a chat mek a ni si. Vawiin ni 23. Sawi lovin ngawih bo pui ta mai mai ila a hmingthat thlak zawk phian mai thei. May ni 13 leh ni 20 kha ka rawn 'KA HUANG' lo a, ka lu a hai deuh vang bakah ZALEN chhiartute hian an lo ning riau tawh mai ang a, ka'n enchhin teh ang tih thuhla vang lek a nia. ePSD: entries written with KA. Josefa no a bo Tin, ani chuan a in enkawltu hnênah chuan, "Kha mite ip kha an phurh theih tâwkin buhin tikhat la, an tangka ṭheuh chu an ip rawng bulah dah ṭheuh rawh. Nupui nei tur hian min tur ve fo thin a, heti ang hian ka chhang liam ve fo tawh (click chhin la) engmah a ang lo a nih ka ring. "Ka pu, hei i file i theihnghilh a" a hmel ai mah chuan a kawr a badge chu ka lo melh hmasa a, Manager tih a in tar va a, kei hi mi haihawt tak chu ka va ni em ti rilru neuh neuh pah chuan,"Ka lawm lutuk e, ka lo hre tawh reng reng lo" ka ti a. Kawngkhar bulah chuan ka hmangaih, kumkhua-a chendun pui tura ka thlan, ka duhlai, ka damchhan, ka nun tifamkimtu chu alo dingreng a. Mizoram Images. Pasal lerh chuan Pathian atang lo chuan lerh a sim thei ngai lo. Ka kawrlum ka ha a, ka chhuak vat a kawngka bula ka pu tiang tun chu ka hum a ka chhuak ta a. Ka mit a lak dan chu " Magnet in Iron a hip ang hiel" a nih. Ka lu thak lo pui chu ka hiat a, sawi tur reng reng ka hre lo. Ka hawi chhuak a, Thla a lo la eng vu mai bawk si, khaw en nghakin ka hawi kual ruai a, sana ka en sek a, dar 10 ah pawh khua a la eng thei si lo, a mak ka tih em avangin ka nupui ka phone a, "A mak lutuk hetah chuan khua a la eng lo" tiin ka zualko vel a. Vawiin ka Birthday, 20 th September, 2012 alo thlen leh hian Pu Daniela ka hriatrengna hi a thar zuala, atan he ka Birthday (NI) hi ka hlan a ni. Khawvel hi a mum a ni tih hi a fiah tawk viau in ka hria, kan kual kan kual a, kan vak vak a, tlanbo na tak tak hi a lo awm lo a nih hi, ka hmuh duh tawh hauh lo, kum khua a tlanbo san ka tum ngei kha, kum khat hnu lek ah ka mithmuh tur ngei in a rawn in lar leh si a. Biaktluangi Hmar (Pic is just a pic! ) - H. kabābu [BURN] (V). Pu Dara hi ka pa thian tha em em ani a, ka pa hi thilpawh a thawn zeuh zeuh. Zanlai thlifim lam story post na tur a ni a Facebook ah MIZO SEX STORY tih page ah update zel a ni bawk e. Class V ka zirlai hian tum khat kan break zo chu class-ah ka lut nghal mai a, ka zun chhuak lutuk chu ka va chhuak leh a, ka va zung ta huau2 a, ka let leh chu chak zetin ka tlanphei a, class room chhuat leh pawnlam lei chu a inrual chiah avangin naupang harhvang tak tan chuan han zuanluh rawk pawh a lo awl bawk a ni. Ka dim a, a ngam tawk te te bakin Nupui ka neih leh. Hlim taka kan awm laiin, ani, chutiang chu he hringnun hi emaw kan tih lai takin, ka fanu, ka fanu neichhun chu a dam lo ta. Ka private assistant (PA) ka thlah haw hnu chuan kan in lam pan in ka in khalh haw leh ta hnak hnak a,ka sana chu ka han bih zawk a. min hmantir a, a chungah kan lawm hle. NUPUI NEI LAI IN MIN BUM. Hmanhmawh takin step ah ka chhova, Jane-i chuan kawngka min lo hawn a, chutah, a hnenah chuan, 'Jane, pawi ka ti khawp mai, ka nupui hi ka thren thei lova ni' ka ti ta a. A hmelah lah chuan a 'confi' em em tih a la hmuh theih zui. I in i lo thlen hunah chuan vantirhkoh tam takin an lo hmuak dawn che alâwm' min rawn ti a. Ka nupui duhzawng Part -1 ah khan Ka nupui tur chu engtiang mi nge,engtiang rilru pu nge,eng ang hmelpu nge tih zawng zawng kan lepse tawh a. Pu Hawla farnu Pi Lalthannguri pasal kha ka pa pu (uncle) fapa Pu R. Ka pi room chu ka’n enkual thin a, kan tan bang lova a tawngtai thinna, mu chunga Pathian a biak melh melh thinna khum chu a ruak tawh a, kan chhungkaw tan a tawngtai tawh ngai dawn si lo. Kanral hmai ah rawl na ka dangh, ka lu ah chiti na ka tawih i, ka hrai cu aliam in aliam ee ka bawipa. 2016 Nilaini a mual min liamsan takah hian, nikuma ka lo chibai ve hman hlauh kha ka lawm a, hun hlu leh duhawm tak a ni. Pu Pualkhawia thinrim chuan, "Hetia chaw ei tha thei lo, mu tha thei lova awm reng mai chu ka kap dawn e, " a ti ta a. Kan pa lah alo. Tin, Ziba chuan,"Chibai ka buk tak zet che a ni; aw lalpa, ka pu, i mittlun zel ka tum ang e," a ti a. May 6 2012 (Sunday) tlai dar 4 ah khan ka pa Upa K. Ka inbual zo ka phone ka han bih chuan ka number hriat ngai loh hian tum hnih ngawt min lo call niin. A pu chu lo thi tawh mah sela, a pi (a pu nupui) a la dam phawt chuan a pasal la dam tluka ngaih a ni a, ani chuan a ei tur a ni. Tian sheng li zhi nan zi qi ke xi chi sha wo dou bu ni 努力 我要努力 我要变成万人迷 nu li wo yao nu li wo yao bian cheng wan ren mi wow ~~~~~ 卡路里卡路里卡路. Chu mi hma chuan ka tan hlimni her chhuak ve hian ka ring tawh meuh lo. Kha lehkhabu ka chhuah dawn khan uluk viau mah ila tihsual a la awm ang tih chu ka ring a. "Ka rilru a na, hrehawm ka ti lutuk" a sawizawm theilo chu a tap hlawp hlawp a. Ka hawi chhuak a, Thla a lo la eng vu mai bawk si, khaw en nghakin ka hawi kual ruai a, sana ka en sek a, dar 10 ah pawh khua a la eng thei si lo, a mak ka tih em avangin ka nupui ka phone a, "A mak lutuk hetah chuan khua a la eng lo" tiin ka zualko vel a. Ka nau leh thiantha K. a | b | d | e | g | h | i | k | l | m | n | p | q | r | s | Ṣ | Š | t | Ṭ | u | w | | b | d | e | g | h | i | k | l | m | n | p | q | r | s | Ṣ | Š | t | Ṭ. Khuma Linda-i mu chu kan en a ahma a itawmna leh mi hipna a neih te kha a reh vek!"Ka haw a ngai tlat" bung deuhin ka ti a ka. Mahse tun hnu ka lo thiam tak tak deuh hnu hian ka ngaihtuah let a ka risk a lo va sang e ka ti a, ka hlau hnuhnawh ta em em mai a ni. Ka U Nupui Ka Lu. Ka Lu'u o ka O'o Cinder Cone Via Crater and Sliding Sands Trails [CLOSED] is a 8. Part-2 na ah chuan tlemin hma kan sawn hret anga,innei thei turin enge ka beisei tih te kan chhut leh ang. Ka call let nghal a. Ka lu chu nghet deuh mai hian a kuah a, saidawium hian eng emaw ni hi mi han tulh lui a. Ban Ba Lu Ka Pu Sing in the region of Yala is a place in Thailand - some 509 mi (or 819 km) South of Bangkok, the country's capital city. Inthen dan awm chhun chu min ma la a ni mai. 4 kilometer moderately trafficked loop trail located near Kula, Maui, Hawaii that features beautiful wild flowers and is rated as moderate. 2014 hian Zimpui khuaah Pu Thiangtea leh Pi Sawithangpuii ten hriak min thiha min tawngtai saka ka mittui a tla zawih zawih a, hmanah ka nuin min boral san lai khan ka lu chungah kut nghatin mal min sawm sela, a thu hril thiamna let 2 nei turin min tawngtai sak se ka ti rilru em em a, chutih lai chuan ka nu chu a hnuk a chat mek a ni si. Chhûngkuate tân Jehova'n eng nge a duhsak? PATHIAN JEHOVA chu inneihna bul ṭantu a ni a. Keini chhûngkua pawh hi kan tla thlà ve tho nain, ka pu hian kan khua a ngai tlat mai a, bual zualpui a reh a, mahni khuaa kir leh theih a nih khân an kir leh ta a ni. A chunga a tawng kauchheh ka ziah ang hian Dan hi chuan kan Hmeichhia(minu)te. Donald hills lamah Pu Rema (kan nu putea) hnenah lengin engtia han tih chi nge ka sawipui a. Thenawmpa ka va en, hlau thlabar hmel bak a la pu lo! Ka pa thusawi chu, “Eng pawh nise, hei, kan mualpho dan chu tlang hriat a ni a, sawi tam a tul ber lo ve, ti hian kan nupain kan lo ngaihtuah ve a. 2016 Nilaini a mual min liamsan takah hian, nikuma ka lo chibai ve hman hlauh kha ka lawm a, hun hlu leh duhawm tak a ni. Bawng-pu He bawngpu hian ka zawhna dik tak a min chhang anih chuan, thlatin Rs 4000/- a hlawh a, nitin bawngchaw vawi hnih phur in a chhuak thin a, tin, amah hi Hailakandi lam atanga a thian ten mizoram a an rawn hruai ani a. Tlanghmingthanga, Mission Veng leh ka puzawn Pu R. Pu dik tak ten pusum an tel lo a nih chuan, a pu dik tak chuan 'Pu ban man' Sial a thing thei. "Ka pu, hei i file i theihnghilh a" a hmel ai mah chuan a kawr a badge chu ka lo melh hmasa a, Manager tih a in tar va a, kei hi mi haihawt tak chu ka va ni em ti rilru neuh neuh pah chuan,"Ka lawm lutuk e, ka lo hre tawh reng reng lo" ka ti a. Kei chuan i fanu hi ka duh loh vang ni lovin, nang pawhin i hriat angin kei chu nupui nei tawh ka ni a, fa pawh ka nei tawh nghe nghe asin,'' a ti a. [Khatia thenwmpa nupui nei lai nen kan inluk khan sex ah ka vir leh zual. Ka ngaihtuahna thinlung atanga vawi tam um bo ka lo tum thin, nupui fanau nen kan kawi ve duah thleng a, thinlung hmun kil khata la riak ve reng thin nula khawhar thei tak khan, a mualpho thei ang berin he khawvel hi a chhuahsan chu a ni ta reng mai. Ka chhungte ka râwn sa avang leh ka fate min enkawlpui theitu ka mamawh tih ka hriat avang chuan nupui neih leh chu pawi ka tilo viau mai! Mc. A hmel chu ka enchiang a, ni danga a hmel ang a pu lo tawp. A hmun atan Pastor Biakdika Chhangte in an Biak In, Rockville Seventh-Day Church, 727 West Montgomery Avenue, Rockville, Md. Part-2 na ah chuan tlemin hma kan sawn hret anga,innei thei turin enge ka beisei tih te kan chhut leh ang. Kha lehkhabu ka chhuah dawn khan uluk viau mah ila tihsual a la awm ang tih chu ka ring a. Zanlai thlifim lam story post na tur a ni a Facebook ah MIZO SEX STORY tih page ah update zel a ni bawk e. 5-miler descends into the Haleakala Crater, circles the Ka Lu'u o ka 'O'o cinder cone, and showcases views of volcanic landscapes. A pu chu lo thi tawh mah sela, a pi (a pu nupui) a la dam phawt chuan a pasal la dam tluka ngaih a ni a, ani chuan a ei tur a ni. Govt driver ka ni a, ka pute in hnuaiah ka khawsa ve a. Mahse, a nupui ang thoa nupui vanduai ni tura rukru nih ai chuan, tumah an nat ve a ngaih lohna tur mipa dang hmangaihna ka nghak a ni zawk e. tin, a naupang zawk ka ni bawk. Lalsangzuala (L) Ex. Natna leh harsatna awm tawh lohna hmunah, a hmangaih Isua leh ka pu nen thlamuang takin an leng za ang tih ka ring a. I in i lo thlen hunah chuan vantirhkoh tam takin an lo hmuak dawn che alâwm' min rawn ti a. Chutah ka hawichhuak chiah chu ka lu chu a rawn ri chawrh a engmah ka hre ta lo. A hmun atan Pastor Biakdika Chhangte in an Biak In, Rockville Seventh-Day Church, 727 West Montgomery Avenue, Rockville, Md. Nupui leh pasal inkar aia inthian that tulna a awm lo vang a, thian rinawm kum tam tak daih kan hmu fo. Lungpher kan thlen dawn hian namen lova ruah a sur avangin ka thlenna tur pawh chu kal hmasa lovin ka pu te in ah chuan ruah ka nghak han ta zawk a, ka pi alo damlo bawk nen. Lalsangzuala (L) Ex. Pu Liankhuma in kawtah innghahkhawm tur a ni, YMA memberte tlawmngai taka thawkchhuak leh turin kan han inngen leh a ni e" a rawn ti vau vau a. A chunga a tawng kauchheh ka ziah ang hian Dan hi chuan kan Hmeichhia(minu)te. Ka nupui duhzawng Part -1 ah khan Ka nupui tur chu engtiang mi nge,engtiang rilru pu nge,eng ang hmelpu nge tih zawng zawng kan lepse tawh a. Ka Pu Nupui Ka Lu. Pu, Lal Ro Mawi : Tv. Vawiin ni 23. Sawi lovin ngawih bo pui ta mai mai ila a hmingthat thlak zawk phian mai thei. Over the years, members of Ka Pu'uwai 'O Hawai'i have participated in community events and have shared Hawaiian culture and music with various community groups, including long term care facilities, schools, and libraries. Ka Lu'u o ka O'o Cinder Cone Via Crater and Sliding Sands Trails [CLOSED] is a 8. a | b | d | e | g | h | i | k | l | m | n | p | q | r | s | Ṣ | Š | t | Ṭ | u | w | | b | d | e | g | h | i | k | l | m | n | p | q | r | s | Ṣ | Š | t | Ṭ. Ka lu hi a kek tawh a, ka lu lei hi a la na reng a ni. Pu Pualkhawia thinrim chuan, "Hetia chaw ei tha thei lo, mu tha thei lova awm reng mai chu ka kap dawn e, " a ti ta a. Nutei Tuahzo Chhakchhuak. Ka that che anga i lu ka tan bawk dawn a ni, chutichuan khawvela mi zawng zawng hian Israelte zingah hian Pathian a awm a ni tih an hriat theih nan. (A hnu rei vak loah chuan a fanu nen chuan an chhuak ta a). Osmand Daniel Hindi a mik a mak pawh hre eih lovin Khagaria, Bihar State-a District pakhat khawpui hi kan chhungkuain 2011 January thla khan kan lut a. The trail is primarily used for hiking, walking, nature trips, and bird watching and is accessible year-round. Tap chungin khawvel ka hmachhawn tan a, hlimna karah tap chung bawkin hun ka chhiar liam leh a, hlim taka khawvel chhuahsan erawh ka la inbeisei fàn a. 2014 hian Zimpui khuaah Pu Thiangtea leh Pi Sawithangpuii ten hriak min thiha min tawngtai saka ka mittui a tla zawih zawih a, hmanah ka nuin min boral san lai khan ka lu chungah kut nghatin mal min sawm sela, a thu hril thiamna let 2 nei turin min tawngtai sak se ka ti rilru em em a, chutih lai chuan ka nu chu a hnuk a chat mek a ni si. Diktak chuan ka nupui a nih vang nge chu ka hrelo a, a it ka ringin hma veh vawh tak, dar thum hma lamah mah a rawn thlen ka ring a ni. Keini chhûngkua pawh hi kan tla thlà ve tho nain, ka pu hian kan khua a ngai tlat mai a, bual zualpui a reh a, mahni khuaa kir leh theih a nih khân an kir leh ta a ni. Sual ve hle mah i la, a nupui tan chhelna ka dilsak ve thin. Luri'n a pa Pastor Saikhuma (Seventh Day Adventist) phuah a sak "Olive thing hnuai ah a tawngtai" tih hla hi a tobul nen belhchian i han tum dawn teh ang. a | b | d | e | g | h | i | k | l | m | n | p | q | r | s | Ṣ | Š | t | Ṭ | u | w | | b | d | e | g | h | i | k | l | m | n | p | q | r | s | Ṣ | Š | t | Ṭ. saĝ du 1 1: saĝ du [BEGET]. Ka hmelchhe zawk zawk lo bawk a, star-tu leh min bem hialtu pawh ka nei ve nual. *cm guard te chungah kut tuartu pu lalbiakzual pa, pu hv. Ka hmelchhe zawk zawk lo bawk a, star-tu leh min bem hialtu pawh ka nei ve nual. Lalsavunga chuan Vanhnuailiana, Lalphunga, Thawmvunga, Lalchawngpuii (Laltheri) Chawngpuituali(Vanpuilala nupui) leh Ropuiliani (Chhim lam lal Vandula nupui) te a hring a. Mahse tun hnu ka lo thiam tak tak deuh hnu hian ka ngaihtuah let a ka risk a lo va sang e ka ti a, ka hlau hnuhnawh ta em em mai a ni. tunah chuan ka pi nuzawni renthlei nen thlan insi rial a phum anni a, ka pi hi 1969 a boral tawh mah ni se south vanlaiphai khuaten an lo hauhsak avangin hetianga awm thei chauh ani. In dona chu Lalpa indona a ni si a, Lalpa chuan nangni ho hi ka kutah min pe dawn a ni. Ka Pu Nupui Ka Lu. naktuk, naktuk ah ka lo kal leh ang. Is America Great Again Now? Rate Trump - Vote now!. Vawiin ni 23. Khawvel hi a mum a ni tih hi a fiah tawk viau in ka hria, kan kual kan kual a, kan vak vak a, tlanbo na tak tak hi a lo awm lo a nih hi, ka hmuh duh tawh hauh lo, kum khua a tlanbo san ka tum ngei kha, kum khat hnu lek ah ka mithmuh tur ngei in a rawn in lar leh si a. Type-writer-a chhut hi ka thiam ve tawk a nia, chu pawh kut zungchala kawk zelin tih ang maiin!. Lalsangzuala (L) Ex. Ka nunna chang kha ka lo risk lo va, ka farnute ka nupui leh midang - inneih tuk lawkah min vui liam tep nite hian ka han dawn thar leh vel a sakei hmu ang maiin ka hlau tial tial a; mak ka inti hnuhnawh ta hle. "Hana Waimea i ka 'Upena a ka Makani," like its better-known companion chant "Hole Waimea i ka Ihe a ka Makani," honors the people of Waimea, Hawai'i, who gave to Kamehameha I the famed "Kīpu'upu'u," a company of 1200 runners and spear fighters named for the beloved, icy-cold rain of their homeland. Chalruanga chuan mei a khup zul zul a, thupha a chawi ta ruai mai a ni. Ka chhungte ka râwn sa avang leh ka fate min enkawlpui theitu ka mamawh tih ka hriat avang chuan nupui neih leh chu pawi ka tilo viau mai! Mc. Ka Pu Nupui Ka Lu. 11 instances. Zanlai thlifim lam story post na tur a ni a Facebook ah MIZO SEX STORY tih page ah update zel a ni bawk e. CLICK HERE Chibai le - Ka blog i rawn tlawh avangin ka lawm e,in hmel hriat tirna tlem ka han tarlang ange, Kum 2017 october ni 21 khan KA HRIAT RUKTE I TAN tiin blog hi ka din ve rawih mai a, ka thiamloin ka bo hle nghe nghe ani, amaherawh chu mithiam zawk te blog te tlawh in ka in zir chho ve zel a, hma pawh ka sawn hle ani. Kei hi, keimah ngei mai hi a pasal tur chu ka ni. Kan pa lah alo. Min chul thla zel la, ka mawng bawr te kha han tuai vel teh. Chutia biakin banga târmawi a intâr tâk chinah chuan a hmaa inkhâwm ngai hlei lo khan Nilai zân chenin ka ṭhulh ngai ta mang lo va. Ka call let nghal a. Pu, Lal Ro Mawi : Tv. tin, a naupang zawk ka ni bawk. Ka hawi chhuak a, Thla a lo la eng vu mai bawk si, khaw en nghakin ka hawi kual ruai a, sana ka en sek a, dar 10 ah pawh khua a la eng thei si lo, a mak ka tih em avangin ka nupui ka phone a, "A mak lutuk hetah chuan khua a la eng lo" tiin ka zualko vel a. Nupui fanaute chawmzo tur hian sorkar hna thawh kher a ngai lova, rinawm leh taima taka hna a thawh phawt chuan, chhungkaw ei khawp chu a thawk chhuak thei ani. Isaaka tân nupui an zawng Tin, Abrahama chu a lo upa a, a lo tar ta hle a; tin, Lalpa chuan Abrahama chu thil engkimah mal a sâwm tawh a. Sawi ngai sawi nawn sek mi ka nilova, sawi tawh angin he Love Letter bu-a thu inziak zawng zawngte hi heti maia han chip zawh sen a ni lo. Drop into the Haleakala Crater on this 5. Ka pu hi ka pi te khua a transfer a nih thu, chuta tanga ka pi nena inhre chho ta an nih thu te, ka pu an kherh thluk theih nana an chhungkua mai ni lo, an ni pasala unaupa nupui nau, mi ang mang lo Vuttai te chena thahnem an ngaihzia te, bai thak arva leh thlai hnephnawl chena ka pu tan an phalraizia chu kan hriat phak loh thil a ni a. (A hnu rei vak loah chuan a fanu nen chuan an chhuak ta a). 2015 khan a chenna inah kalin kan chibai ve a, vannei ka inti takzet. Ka bulah a lo thu a, ka kut chu a chelh a, "ih, maw, ka hmanmgaih che avangin nupui atan ka nei che a, I pasal ka ni, i nunhlui chu ka hriat atana tul chu hriat ka duh bawk, ka nupui hi a pasal awm loh hlana mitthi tawh ngaia a lo tah fo ka duh lo, ka hnenah inbunruak la, I thawl hawk zawk ang, keipawh ka dam ang" a ti dam thlap a, chutiang. Mahse kei chuan sum ka chhuah dawn lo a, ka uire dawn bawk lo. Vawiin ni 23. Ka rose par khawi en tur chu ka hmu ta hauh lo mai, hrilh a hai duh kher mai. Confession #1461 "Ka lo insawi ve thuai tangkaipui an awm tak in. tin, a naupang zawk ka ni bawk. Ka Lu'u o ka O'o Cinder Cone Via Crater and Sliding Sands Trails [CLOSED] is a 8. Zing dar 1:30am a lo ri der tawh a nih hi! Garrage a ka car ka hun rem hnu chuan inchhungah ka lut a,kan bedroom lo la eng kalh chuan ka nupui Rinpuii chuan min lo nghak leh hram hram tawh ani tih ka hre thei mai a. Ka chhungte ka râwn sa avang leh ka fate min enkawlpui theitu ka mamawh tih ka hriat avang chuan nupui neih leh chu pawi ka tilo viau mai! Mc. Ka pi min Awn Khaw Ciin, Thawmte beh pan hi. lalnuntluanga chuan bawngkawn police station ah fir a thehlut:* _*-chhuantea chawngthu*_ vawiin dt. 'i mawngkua ka lu duh' a ti mauh mai a. Ka kawrlum ka ha a, ka chhuak vat a kawngka bula ka pu tiang tun chu ka hum a ka chhuak ta a. 2015 khan a chenna inah kalin kan chibai ve a, vannei ka inti takzet. A tirah chuan a na deuh a, a rei telh telh a, nuam ka ti ve ta telh telh a. Nupui fanaute chawmzo tur hian sorkar hna thawh kher a ngai lova, rinawm leh taima taka hna a thawh phawt chuan, chhungkaw ei khawp chu a thawk chhuak thei ani. Mahse ka tisual nia a hriatna lâi tak chu a chhung thu khaikhawmtu, keimah pawhin ngaihnawm ka tihlai leh ka chhiar zin pâwl, vawi sawmhnih vawi sawmthum ka chhiar nawn lâi a ni. Vawiin ni 23. Ka tawngkam mawilo tak vang chuan hrehawm ka ti hle a, inthiamlo em em chunga ama lam ka hawi leh chuan alo nui sen sen a. Ka U In Ka Nupui A Lu. Anni chu Mizoram buai laia Aizawl-a an tla thlà chu an awm hlen ta a. Tluanga,phone a sawi zawh vek theih pawh ani lo, khawngaih takin lo kal teh, a hrehawm e mai" a ti a. Ka nupui ka en a, ngaihdam dil pu, dil ngam si lo melh in min rawn melh zawk. Ka that che anga i lu ka tan bawk dawn a ni, chutichuan khawvela mi zawng zawng hian Israelte zingah hian Pathian a awm a ni tih an hriat theih nan. Huaisenna leh chhelna a nei ka nau Mary hian, a nun ngai mihlim tak a nihna nei leh ngei turin duhsakna ka hlan a. Can you translate these Hawaiian words into English? My daughter loves the song Hawaiian roller coaster ride and wants to know what the Hawaiian part means A wiki wiki mai lohi lohi La we mai iko papa he na lu Pi'i na nalu la lahalaha O ka moana hanupanupa Lalala i kala hanahana Me ke kai hoene i ka pu'e one Helehele mai kakou e. Hlim taka kan awm laiin, ani, chutiang chu he hringnun hi emaw kan tih lai takin, ka fanu, ka fanu neichhun chu a dam lo ta. Thihnaah pawh hetiang kher kher. Liana pawh hi a phalna la hmasa lovin ngam tlakah,a hming ka ziak tel ve ringawt. Ka pu i mi chhan na chu ka lawm khawp mai a, amaherawhchu ka thusawi hi min lo ngaihthlak sak la. Phone ka dah chu ka harh kawk a,rilruah nuamlo tihna a rawn lut nghal a,ka nupui hmangaih tak lakah chuan ka rinawmlo chu ani ta reng mai!Rang deuhin ka tho a ka thawmhnaw ka ha sawk sawk a haw turin ka insiam nghal a. Isaaka tân nupui an zawng Tin, Abrahama chu a lo upa a, a lo tar ta hle a; tin, Lalpa chuan Abrahama chu thil engkimah mal a sâwm tawh a. Nupui nei tur hian min tur ve fo thin a, heti ang hian ka chhang liam ve fo tawh (click chhin la) engmah a ang lo a nih ka ring. 2015 khan a chenna inah kalin kan chibai ve a, vannei ka inti takzet. Tichuan, tualchhûng university-a research nei Chinese tlangvâl pakhat ka tawng a. HEADMASTER NUPUI-1 KA THAWHNA RAM Hetiang chanchin sawi hi ka hnathawh nen pawh a inhmeh chiah lova. Ka hriat ngai loh lanu a nih avangin dil chhut takin a hming leh khua te, Singapore-a a awm tawh chen te leh eng vanga min call teh tlat nge a nih te ka zawt nghal a. Pu Rina : Bawiha nu tunlai Roberta nung chang hi a dik lo riau in ka hria, pawisa lah aheh tulh tulh mai, a cher te pawh hi a cher ta riau in ka hria, ka ngaih hi a tha thei tlat lo, fa te ngaihtuah hi i ti na siah, ka sawi chhuak duh lawk lo nangin, ka ngaih hi atha thlawt tawh lo ani. com) distributed in print to all Ka`u District residents of Ocean View,. Nupui fanaute chawmzo tur hian sorkar hna thawh kher a ngai lova, rinawm leh taima taka hna a thawh phawt chuan, chhungkaw ei khawp chu a thawk chhuak thei ani. I in i lo thlen hunah chuan vantirhkoh tam takin an lo hmuak dawn che alâwm' min rawn ti a. Kan inkawm ngeih hle mai a. tin, a naupang zawk ka ni bawk. Bawng-pu He bawngpu hian ka zawhna dik tak a min chhang anih chuan, thlatin Rs 4000/- a hlawh a, nitin bawngchaw vawi hnih phur in a chhuak thin a, tin, amah hi Hailakandi lam atanga a thian ten mizoram a an rawn hruai ani a. Zawhna: Ka pu, kum 30 mi ka ni a, hun rei deuh hlek atang khan lu na ka nei thin a. Lalsavunga chuan Vanhnuailiana, Lalphunga, Thawmvunga, Lalchawngpuii (Laltheri) Chawngpuituali(Vanpuilala nupui) leh Ropuiliani (Chhim lam lal Vandula nupui) te a hring a. "Ka nupui a damlo a,ka hawn sanmai ang che min tichungin hlawh ila dun reng reng teh ang tiin ka hruai luialawm" "Ka panizan a min rawn phone na number hmang khan engtinemaw Police lam chuan an chhui theih ka ring tlat ani" "Thei tehrengmaiIMEI No. - Paula - A ta ka ni a, a rawng ka bawl thin Pathian kha, chu mi vantirhkoh pakhat nizan khan ka kiangah a lo ding a, ka hnenah, 'Paula, hlau suh, Kaisara hmaah i ding tur a ni; tin, ngai rawh, lawnga i hnena kal zawng zawngte pawh hi Pathianin a pe a che,' mi ti a ni. 500/- ka pe in a pasal chu a mak ding. Ka lu a lyrics Songs with ka lu a lyrics all the songs about ka lu a. A pianna nu leh pa: Ka pu min Thang Khaw Suan, Buansing beh hi. October Khuangchawi thla a ni a,tlai lam pang in bual zo tih tur em em ka neih loh avang in rilru thawveng tak in ka leng chhuak a,Pu Das a kawmchhak lungrem ah chuan thuthmun rem in, thli thaw chu ka dawng ta vang vang a, ka thlang inchung zawlah chuan unau pahnih, in kawmngeih zet mai hian lehkhachaih an lo buaipui a, lehkhachaih inanglo tak. ka pu chalbuanga chhangte hriatreng na na post a ni e. KA PU NUPUI Ka hming chu Rammuana niin Muantea tia koh ka ni ber a. Chutah ka hawichhuak chiah chu ka lu chu a rawn ri chawrh a engmah ka hre ta lo. Interactive map of Ban Ba Lu Ka Pu Sing Current time in Ban Ba Lu Ka Pu Sing is now 01:53 AM (Friday). Ani lahin an nu ai chuan a thianpa nupui chhu luk sak hi nuam a ti tlat bawk a. Ka pi room chu ka’n enkual thin a, kan tan bang lova a tawngtai thinna, mu chunga Pathian a biak melh melh thinna khum chu a ruak tawh a, kan chhungkaw tan a tawngtai tawh ngai dawn si lo. Vawiin ka Birthday, 20 th September, 2012 alo thlen leh hian Pu Daniela ka hriatrengna hi a thar zuala, atan he ka Birthday (NI) hi ka hlan a ni. Thangzaang thar a ka pek, ahman mi lam lei ah khan a ka hruai, a muimi lamchung in kal hmanh ning law ka tih lai lo, bawipa na thiangtthunh le, na tanbo nih ka hna a ka ngamter, na inn cu a zungzal, zungzal in, kei ka inn asi lai. "Ekhai o, ava zialo ve, mami inti pachang hram hram la, thil awm dan kha chiang deuh takin min hrilh ta che"ka ti a. Ka hmelchhe zawk zawk lo bawk a, star-tu leh min bem hialtu pawh ka nei ve nual. Chhingliana, Upper Republic Veng, Aizawl te thlan thutna kan nei a. Bible thu i thiat ngam a nih chuan min ma la ti nia," a ti ar ar mai a. A tak anih ka rinna chu ( keimah) A thih atanga thlakhat leh a chanve velah huanah kan feh a, hetah hian lawm ka hmuh ve chu!!!!! Ka chhungte nen kan kal a, ka kal hmasa ber a, thlam kan thlen chuan ka lut ta a, thlam chhuata mutna ka siamah chuan alo mu a, minlo nuih vur vur mai anih chu!!!!! ka hlau lutuk chu ka rak tuarh mai a, ka chhungte an lo kal chuan alo bo hman deih ani. Chalruanga chuan mei a khup zul zul a, thupha a chawi ta ruai mai a ni. Ka nupui duhzawng Part -1 ah khan Ka nupui tur chu engtiang mi nge,engtiang rilru pu nge,eng ang hmelpu nge tih zawng zawng kan lepse tawh a. Ka thu chhiar nuam tih loh tak, chhiar loh ka phal si loh a ni; a mi khawih a dang zar mai ka ti. Vawiin ni 23. Sual ve hle mah i la, a nupui tan chhelna ka dilsak ve thin. Bible thu i thiat ngam a nih chuan min ma la ti nia," a ti ar ar mai a. 4 kilometer moderately trafficked loop trail located near Kula, Maui, Hawaii that features beautiful wild flowers and is rated as moderate. Kei chuan i fanu hi ka duh loh vang ni lovin, nang pawhin i hriat angin kei chu nupui nei tawh ka ni a, fa pawh ka nei tawh nghe nghe asin,'' a ti a. "Neiha ka ni a, nupui nei lo ka ni; Neiha hian engmah neih ka neih loh avangin neih tlak ka ni lova. Ka hria amaw?" Aw tih nan a lu a bu leh nghat a. tin, a naupang zawk ka ni bawk. Ka private assistant (PA) ka thlah haw hnu chuan kan in lam pan in ka in khalh haw leh ta hnak hnak a,ka sana chu ka han bih zawk a. Ka luk tir ta alawm le. 2014 hian Zimpui khuaah Pu Thiangtea leh Pi Sawithangpuii ten hriak min thiha min tawngtai saka ka mittui a tla zawih zawih a, hmanah ka nuin min boral san lai khan ka lu chungah kut nghatin mal min sawm sela, a thu hril thiamna let 2 nei turin min tawngtai sak se ka ti rilru em em a, chutih lai chuan ka nu chu a hnuk a chat mek a ni si. Ka ngaidan mai mai nge ni, hetia Pathian malsawmna changa nupui fanaute kan han nei ve takah hian mal riau hian a inhria ni hian ka hre tlat a. 'i mawngkua ka lu duh' a ti mauh mai a. Ka fanu mutna khum ep chiahah chuan thla thum leka upa nausen, pneumonia vanga damlo ve tho a awm a. Sawi ngai sawi nawn sek mi ka nilova, sawi tawh angin he Love Letter bu-a thu inziak zawng zawngte hi heti maia han chip zawh sen a ni lo. Entîr nân, Brian-a chuan heti hian a ziak a ni: "Ka nupui nêna British mite pension hun kum 65 kan han tlin chuan kan nun chu a zuai ruih a. Ka Pu Nupui Ka Lu. Zate, Hmar Rûn, 17 January 2014 July Thla ani a, ruah a sur bur bur mai a, ka pin. Ka mit a lak dan chu " Magnet in Iron a hip ang hiel" a nih. Tin, Abrahama chuan a. MY SUNSHINE. Nupui fanaute venghim tur hian wrestler/boxer nih kher a ngai lova, pa te reuhte te te hian an nupui fanaute chu him leh hlim takin an dah thei tlat a ni. Anmahni hria chuan pakhat mei zu leh pakhat hriselna ngaipawimawh an nih an hria anga. Ka tawngtai ve zeuh zeuh hotupa :-)) tam tak hian tawngtai hi kan ngai serious leh lutuk emaw ni chu aw ka ti thin. Anni chu Mizoram buai laia Aizawl-a an tla thlà chu an awm hlen ta a. Ka harh chuan ka khum ah ka mu a, puan tha takin ka sin bawk, ka lu ana bur a, a hai muai muai mai, ka khum bul sir ah chuan buhhawp alo awm a, lehkha them nen " Tihpalh" tih te mai hi alo in ziak inhnuai ah ka chhuk vat a, mama chu a motor in alo tlan liam hman chiah. Ka lu a lyrics Songs with ka lu a lyrics all the songs about ka lu a. HEADMASTER NUPUI-1 KA THAWHNA RAM Hetiang chanchin sawi hi ka hnathawh nen pawh a inhmeh chiah lova. "Ka nupui a damlo a,ka hawn sanmai ang che min tichungin hlawh ila dun reng reng teh ang tiin ka hruai luialawm" "Ka panizan a min rawn phone na number hmang khan engtinemaw Police lam chuan an chhui theih ka ring tlat ani" "Thei tehrengmaiIMEI No. Drop into the Haleakala Crater on this 5. 2014 zingkara Pi Zokhumi, Pu J. Govt driver ka ni a, ka pute in hnuaiah ka khawsa ve a. Mizoram Images. Tichuan ka lei a hawlh nal pur bak a, ka lik lu a ka chil hnawm hlek te nen muang changin ka dep tan ta a. Confession #2340. 2016 Nilaini a mual min liamsan takah hian, nikuma ka lo chibai ve hman hlauh kha ka lawm a, hun hlu leh duhawm tak a ni.